Contact your local Amplicon Distributor here
Over Ons

Amplicon Benelux

Amplicon Benelux is leverancier van industriële en embedded computersystemen, randapparatuur en industriële netwerken. Onze specialisaties zijn de specifieke toepassingen voor industrie, zorg, onderzoek en telecommunicatie. Zowel voor totaaloplossingen, volledig geassembleerde (sub)systemen, als voor losse componenten. Tevens levert Amplicon oplossingen en producten voor instrumentatie, data-acquisitie, industriële displays, realtime en embedded besturingssystemen en toebehoren.


Amplicon Benelux onderscheidt zich onder andere door maatwerk ("Build to Order") te leveren volgens klantenspecificaties. Afhankelijk van uw wensen en eisen worden de oplossingen samengesteld uit standaardproducten van gerenommeerde fabrikanten. Waar nodig worden specifieke aanpassingen gemaakt. Vanzelfsprekend kunt u op betrokkenheid, advies en ondersteuning rekenen tijdens alle stadia van de levenscyclus van uw producten.


Amplicon Benelux werkt samen met meerdere gerenommeerde partners in binnen- en buitenland om zo altijd de meest geschikte oplossing te kunnen leveren. Partners op zowel product technisch- als op logistiek gebied


Bij Amplicon Benelux kunt u natuurlijk ook terecht voor reparaties, upgrades, onderhoud en nazorg.

Advert
Advert
Advert